VA_logo_Stapel
Een zwart-wit foto van een kale man met bril en een vriendelijke lach

06-15589175

mr. Armin Vorsselman

Armin is specialist in het aansprakelijkheids-, verzekerings- en tuchtrecht. Hij heeft als advocaat bij de kantoren Trip Advocaten & Notarissen, PlasBossinade Advocaten en Notarissen en Kolder Vorsselman Advocaten zowel overheden, bedrijven, instellingen als particulieren bijgestaan.

Naast zijn werkzaamheden als advocaat is Armin verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij deel uitmaakt van het Gronings Centrum voor Aansprakelijkheid en Schade (GCAS). Armin is tevens docent en examinator bij de postacademische Grotius specialisatieopleiding Personenschade. Hiernaast is hij hoofdredacteur van de wekelijkse nieuwsbrief Personenschade Updates (PS Updates).

Armin publiceert regelmatig op zijn vakgebied en geeft cursussen aan advocaten, schade-experts en inhouse bij zijn cliënten. Ook wordt hij geregeld ingeschakeld als mediator of bindend adviseur op gezamenlijk verzoek van partijen. Van 2015 tot 2021 is Armin lid geweest van het bestuur van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Vanaf 2018 was hij voorzitter. Ook is Armin lid van de Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR) en de Nederlandse Vereniging van Tuchtrechtadvocaten (Disciplina).

Als bestuurslid van de onafhankelijke stichting ‘Vergoeding schade slachtoffers schietincident Alphen aan den Rijn‘ (Stichting VSSA) is hij betrokken bij de afwikkeling van de schade die door de schietpartij op 9 april 2011 in Alphen aan den Rijn is veroorzaakt.

Armin heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd: letselschaderecht.

Vanaf 1 april heeft Vorsselman Advocatuur een nieuw adres:Postadres: Postbus 1795, 9701 BT Groningen Bezoekadres: Voor 't Voormalig Klein Poortje 1, 9711 RR Groningen