VA_logo_Stapel

Cursussen

Zoals leermeester prof. mr. dr. F.T. Oldenhuis het zo fraai heeft gezegd: wie aan de weg timmert moet zijn vak bijhouden!

Armin Vorsselman is mede-hoofdredacteur van de wekelijkse nieuwsbrief Personenschade Updates en is betrokken bij de redactie van het Handboek Personenschade. Daarnaast is hij verbonden aan het Gronings Centrum voor Aansprakelijkheid en Schade van de Rijksuniversiteit Groningen en mede-organisator van het jaarlijkse Gronings Letselschadecongres. Tevens is hij docent en examinator bij de postacademische Grotius specialisatieopleiding Personenschade. 

De afgelopen jaren heeft Armin als mede-eigenaar van het door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstituut Kolder Vorsselman Opleidingen vele cursussen ontwikkeld en gegeven. Kennis delen zit hem dus in het bloed en hij gaat dan ook graag met u in gesprek over zijn passie voor het recht en de rechtspraktijk, tijdens een van de door hem verzorgde actualiteiten- of verdiepingscursussen. De cursussen of lezingen op maat kunnen zowel op locatie als online worden gegeven. Ook kunt u Armin boeken als dagvoorzitter. 

Neemt u voor meer informatie gerust contact met hem op.

Een kleurenfoto van een kale man in donker pak op een podium voor een groot beeldscherm waar hijzelf op geprojecteerd staat voor een gevulde zaal

Vanaf 1 april heeft Vorsselman Advocatuur een nieuw adres:Postadres: Postbus 1795, 9701 BT Groningen Bezoekadres: Voor 't Voormalig Klein Poortje 1, 9711 RR Groningen